Proizvodi

Naši su proizvodi (med i propolis) označeni zlatnim žigom Hrvatskog apiterapijskog društva te su prošli analize Nastavnog zavoda za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar”, što je znak njihove vrhunske kvalitete.

MED

U ponudi imamo sirovi med, odnosno med koji nije filtriran. Nudimo četiri vrste meda:

  • proljetni cvjetni med
  • cvjetni med u kojem se nalazi nektar lipe i kupine
  • med od bagrema
  • med od suncokreta

Potrebno je napomenuti da je kristalizacija prirodan proces kroz koji prolazi med, a to se posebno odnosi na cvjetni med. U slučaju da želite med dekristalizirati, preporučujemo da ga zagrijete na temperaturu do 40°C. Med prodajemo u pakiranjima od 450 i 900 grama.

PROPOLIS

Alkoholno-vodena tinktura propolisa koju nudimo sastoji se od 28% propolisa (suha tvar), 50% alkohola i 22% pročišćene vode. Formulacija prema kojoj pravimo našu tinkturu nastala je kao rezultat višegodišnjeg istraživanja te savjetovanja sa stručnjacima iz Hrvatskog apiterapijskog društva i NZJZ „Dr. Andrija Štampar”. Pokazuje se odličnom u ublažavanju simptoma prehlade, gripe te određenih želučanih smetnji. Redovitim korištenjem tinkture propolisa navedene se tegobe mogu prevenirati. Propolis prodajemo u pakiranju od 20 mililitara.

PROIZVODI OD VOSKA

Od pročišćenog pčelinjeg voska, odnosno voska koji smo pročistili isključivo fizikalnim putem (zagrijavanjem i procjeđivanjem), pravimo svijeće, magnete i razne ukrase. Oni su idealan poklon za rođendane, blagdane, ali i za vjenčanja kao zahvalnica gostima.

CVJETNI PRAH, MJEŠAVINA CVJETNOG PRAHA I MEDA, PERGA (PČELINJ KRUH), MATIČNA MLIJEČ

Ove proizvode zbog mogućih alergijskih reakcija, posebnog načina skladištenja i jačeg djelovanja prodajemo isključivo uz prethodne konzultacije s nama. Mi smo educirani apiterapeuti koji surađuju s liječnicima i konstantno nadograđuju svoje znanje. U našem je interesu iznad svega zaštititi i očuvati Vaše zdravlje te, ako procijenimo da možemo, pomoću pčelinjih proizvoda ga poboljšati.